Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl

Covid-19-virus

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Via deze weg informeren wij u omtrent de maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus, die zojuist door de Nederlandse overheid zijn gedeeld en door het RIVM worden geadviseerd. Dans & Balletstudio Geraldine volgt deze richtlijnen en daarom sturen wij u deze update.

In de extra maatregelen die zijn aangekondigd, geldt er een verscherpt advies waarin wordt aangegeven dat sociaal contact ook op sportscholen vermeden dient te worden. Dit heeft tot direct gevolg dat Dans & Balletstudio Geraldine met ingang van vrijdag 13 maart 2020 sluit voor zolang als dit advies wordt afgegeven en er geen dansles wordt verzorgd. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u op de hoogte. We hebben er alle vertrouwen in dat u hiervoor begrip heeft.

Wij willen iedereen bedanken die gehoor heeft gegeven aan de oproep van het RIVM van afgelopen vrijdag om bij verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Namens ons bestuur en docententeam wensen we de leerlingen en ouders die zich niet lekker voelen een voorspoedig herstel. Daarbij hopen wij, waarschijnlijk met velen, dat we weer snel terug kunnen naar normale omstandigheden. Voor verdere vragen omtrent het Covid-19 virus verwijzen we u naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Namens ons bestuur en docententeam,

Vriendelijke groet,

Heidi Bergmans & Geraldine van de Griend

logo geraldine web

Dans & Balletstudio Geraldine

Dans & Balletstudio Geraldine

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube