Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 administratie@balletstudiogeraldine.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 administratie@balletstudiogeraldine.nl

Izzie Harleman, pas 10 jaar oud en tot voor kort leerling van de Vooropleiding Hedendaagse Dans is sinds een week aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam! Wij zijn heel trots op Izzie! Wij wensen haar ontzettend veel succes en blijven haar volgen!

Op zondag 3 april namen onze demo-groepen deel aan de landelijke wedstrijden van Shell We Dance. Dansdocente Heidi Bergmans en de demogroepen lieten 3 winnende choreografien zien. Natuurlijk zijn wij super trots! De bekers staan te pronken in de vitrinekast in Hintham! En kom vooral de volgende keer kijken naar onze dansers! Ze stelen de show!!

Op vrijdag 8 januari 2016 komt het ROtheater naar Den Bosch met de nieuwste familievoorstelling 'De Gelaarsde Poes'. Acht van onze dansertjes tussen de 6-8 jaar oud dansen mee in deze grappige voorstelling. De repetitor van ROtheater is inmiddels aan de slag gegaan met onze leerlingen en erg enthousiast over de samenwerking en inzet. De leerlingen waren ook razend enthousiast en kunnen niet wachten tot ze het podium op mogen in hun gehaktballen pakjes, poezen kostuums en andere outfits. Omdat er veel animo was om deel te nemen hebben we moeten loten wie er deel mocht nemen. De volgende leerlingen zijn geselecteerd: Billie Vissers, Noah Gresnight, Jip de Veer, Amber Eggenkamp, Jenna Hehanussa, Isa Weterings, Jasmijn Willems en Maud Overbeek. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via de site van het Theater aan de Parade in Den Bosch. 

Wil je net zo goed kunnen dansen als de deelnemers van SYTYCD? Doe dan mee aan de talentenjacht op zaterdag 28 november van 14:30 -15:30 uur in Hintham. Je krijgt een uur les in de stijlen klassiek, hip-hop en moderne dans. Je hoeft geen danservaring te hebben met alle stijlen. We kijken naar muzikaliteit, inzet en fysieke mogelijkheden. De talentenjacht is bedoeld om laagdrempelig kennis te maken met onze dansschool en je te orienteren in 3 verschillende dansstijlen. Het is gratis en wanneer we denken dat je meer in huis hebt, adviseren we je om deel te nemen aan de auditie op 5 december voor de Vooropleiding Hedendaagse Dans. Het is geheel vrijblijvend en gewoon een leuke middag dansen. Ben jij al enthousiast? Of ken je nog kinderen uit groep 5 t/m 8 die graag dansen, kom naar deze leuke introductie les! Misschien zien we jou volgende week in de danszaal! Aanmelden kan tot en met 26 november per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Op woensdag 30 september komt schrijfster van het 'Schetsboek van Jeroen', Annemarie Bon naar Hintham. Ze komt speciaal voor onze leerlingen en ouders signeren en kennis met je maken.

Het Schetsboek van Jeroen is namelijk een prachtig nieuw boek over de jonge jaren van Jeroen Bosch in het kader van het Jeroen Bosch jaar in 2016. Op 16 en 17 april 2016 treden onze dansers op in het theater aan de Parade aan de hand van dit boek. Het boek is rijk geillustreerd en door de feitjes is het zowel leuk voor jonge kinderen als volwassenen.  Het boek kost 15,95 euro en beslaat 100 pagina's met verhalen en tekeningen. Wil jij ook een gesigneerd boek? Meld jezelf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dat er voldoende boeken klaar liggen. Aanmelden kan tot en met 27 september 2015.

 

Pagina 1 van 2

Dans & Balletstudio Geraldine

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube