Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Via deze weg informeren wij u omtrent de maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus, die zojuist door de Nederlandse overheid zijn gedeeld en door het RIVM worden geadviseerd. Dans & Balletstudio Geraldine volgt deze richtlijnen en daarom sturen wij u deze update.

In de extra maatregelen die zijn aangekondigd, geldt er een verscherpt advies waarin wordt aangegeven dat sociaal contact ook op sportscholen vermeden dient te worden. Dit heeft tot direct gevolg dat Dans & Balletstudio Geraldine met ingang van vrijdag 13 maart 2020 sluit voor zolang als dit advies wordt afgegeven en er geen dansles wordt verzorgd. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u op de hoogte. We hebben er alle vertrouwen in dat u hiervoor begrip heeft.

Wij willen iedereen bedanken die gehoor heeft gegeven aan de oproep van het RIVM van afgelopen vrijdag om bij verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Namens ons bestuur en docententeam wensen we de leerlingen en ouders die zich niet lekker voelen een voorspoedig herstel. Daarbij hopen wij, waarschijnlijk met velen, dat we weer snel terug kunnen naar normale omstandigheden. Voor verdere vragen omtrent het Covid-19 virus verwijzen we u naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Namens ons bestuur en docententeam,

Vriendelijke groet,

Heidi Bergmans & Geraldine van de Griend

logo geraldine web

Dans & Balletstudio Geraldine

Izzie Harleman, pas 10 jaar oud en tot voor kort leerling van de Vooropleiding Hedendaagse Dans is sinds een week aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam! Wij zijn heel trots op Izzie! Wij wensen haar ontzettend veel succes en blijven haar volgen!

Op zondag 3 april namen onze demo-groepen deel aan de landelijke wedstrijden van Shell We Dance. Dansdocente Heidi Bergmans en de demogroepen lieten 3 winnende choreografien zien. Natuurlijk zijn wij super trots! De bekers staan te pronken in de vitrinekast in Hintham! En kom vooral de volgende keer kijken naar onze dansers! Ze stelen de show!!

Op vrijdag 8 januari 2016 komt het ROtheater naar Den Bosch met de nieuwste familievoorstelling 'De Gelaarsde Poes'. Acht van onze dansertjes tussen de 6-8 jaar oud dansen mee in deze grappige voorstelling. De repetitor van ROtheater is inmiddels aan de slag gegaan met onze leerlingen en erg enthousiast over de samenwerking en inzet. De leerlingen waren ook razend enthousiast en kunnen niet wachten tot ze het podium op mogen in hun gehaktballen pakjes, poezen kostuums en andere outfits. Omdat er veel animo was om deel te nemen hebben we moeten loten wie er deel mocht nemen. De volgende leerlingen zijn geselecteerd: Billie Vissers, Noah Gresnight, Jip de Veer, Amber Eggenkamp, Jenna Hehanussa, Isa Weterings, Jasmijn Willems en Maud Overbeek. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via de site van het Theater aan de Parade in Den Bosch. 

Wil je net zo goed kunnen dansen als de deelnemers van SYTYCD? Doe dan mee aan de talentenjacht op zaterdag 28 november van 14:30 -15:30 uur in Hintham. Je krijgt een uur les in de stijlen klassiek, hip-hop en moderne dans. Je hoeft geen danservaring te hebben met alle stijlen. We kijken naar muzikaliteit, inzet en fysieke mogelijkheden. De talentenjacht is bedoeld om laagdrempelig kennis te maken met onze dansschool en je te orienteren in 3 verschillende dansstijlen. Het is gratis en wanneer we denken dat je meer in huis hebt, adviseren we je om deel te nemen aan de auditie op 5 december voor de Vooropleiding Hedendaagse Dans. Het is geheel vrijblijvend en gewoon een leuke middag dansen. Ben jij al enthousiast? Of ken je nog kinderen uit groep 5 t/m 8 die graag dansen, kom naar deze leuke introductie les! Misschien zien we jou volgende week in de danszaal! Aanmelden kan tot en met 26 november per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pagina 1 van 2

Dans & Balletstudio Geraldine

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube